CRIU Images Keep Deleted on mod_lsapi with CRIU & lsapi_with_connection_pool
Forum
  1. Forums
  2. General
  3. General Discussion
  1. Rumahweb
  2. 02.07.2020
  3.  Subscribe via email
As understand, the idea of having CRIU enabled is to get lsphp process initiation faster. But on my server I see that CRIU images is automatically deleted every few minutes without any certain pattern.
The user that get CRIU image deleted experiencing slow lsphp process initiation like before I activated CRIU on lsapi.

How to configure CRIU to stay longer?

Below is what my lsapi.conf looks like:

lsapi_criu On
lsapi_reset_criu_on_apache_restart On
lsapi_backend_initial_start 3
lsapi_terminate_backends_on_exit Off
#lsapi_backend_max_process_time 300
lsapi_backend_max_idle 1800
lsapi_with_connection_pool On
Rate this post:
  1. 06.07.2020 06:07:08
  2. # 1
Sergey Khristich Accepted Answer
Posts: 399
Joined: 20.05.2019
0
Votes
Undo
Hello,
Thank you for reaching out! To help you with this question we need a little bit more information, please create a ticket here https://cloudlinux.zendesk.com/hc/en-us/requests/new and our technical experts will help you asap.
If you have any other questions, feel free to ask here. Thank you for contacting us.
Marketing Manager
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!
Guest
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below. Supports gif,jpg,png,zip,rar,pdf
• Insert • Remove Upload Files (Maximum File Size: 2 MB)
Captcha
To protect the site from bots and unauthorized scripts, we require that you enter the captcha codes below before posting your question.