LVE Monitor doesn't show any IDs
Forum
  1. Forums
  2. CloudLinux and Control Panels
  3. CloudLinux and cPanel
  1. Mario Klima
  2. 29.03.2011
  3.  Subscribe via email
Hello,

I\'m currently testing VSE+cPanel (with WHM 11.28.87) and need some assistance, please.

The installation works fine so far, but I can\'t really see existing LVE IDs in the LVE Manager, although it\'s possible to change default settings.


[email protected] [~]# uname -a
Linux xxxxxxxxx.xx 2.6.18-294.26.1.el5.lve0.8.18ent #1 SMP Thu Feb 24 13:02:42 EET 2011 i686 i686 i386 GNU/Linux

[email protected] [~]# rpm -qa|grep lve
liblve-0.8-16
liblve-devel-0.8-16
kernel-2.6.18-294.26.1.el5.lve0.8.18
lve-utils-0.5-20.el5.cloudlinux
kernel-headers-2.6.18-294.26.1.el5.lve0.8.18
lve-stats-0.5-8.el5.cloudlinux
lve-cpanel-plugin-0.1-4.el5.cloudlinux
cpanel-lve-0.2-8.el5.cloudlinux
lve-0.8-16
kernel-ent-2.6.18-294.26.1.el5.lve0.8.18
cpanel-lvemanager-0.3-2.el5.cloudlinux

[email protected] [~]# /etc/init.d/httpd -M|grep hosting
Syntax OK
hostinglimits_module (shared)

Thank you! :)

Regards,
Mario Klima
Rate this post:
  1. 29.03.2011 16:03:01
  2. # 1
Igor Seletskiy Accepted Answer
Posts: 1201
Joined: 09.02.2010
0
Votes
Undo
Is it production server with live?
mod_fcgid, suPHP or mod_php?
what is in /proc/lve/list ?
  1. 29.03.2011 16:03:42
  2. # 2
Mario Klima Accepted Answer
Posts: 3
Joined: 29.03.2011
0
Votes
Undo
Hello,

not yet, I ordered a trial license yesterday.

It\'s suPHP.


[email protected] [~]# cat /proc/lve/list
4:LVE EP lCPU lIO CPU MEM IO lMEM lEP nCPU fMEM fEP
0 0 20 25 0 0 0 262144 20 1 0 0
123 0 10 25 5400 0 0 262144 20 1 0 0

Thanks for your short reply!
Mario
  1. 29.03.2011 16:03:33
  2. # 3
Igor Seletskiy Accepted Answer
Posts: 1201
Joined: 09.02.2010
0
Votes
Undo
If you don\'t have live traffic -- it is the reason you don\'t see anything in lve manager
Try to install some site/php for it, and hit it via browser.
It should show up.
Also, the first page of LVE Manager is real time, so you would need to refresh the browser window for that site/php to make it appear there.
  1. 29.03.2011 16:03:30
  2. # 4
Mario Klima Accepted Answer
Posts: 3
Joined: 29.03.2011
0
Votes
Undo
Hi Igor,

oops - Thanks, I\'ll try.

Just for my understanding: If I create a new User Account in WHM, LVE creates automatically a new LVE-ID?

Thanks,
Mario
  1. 29.03.2011 16:03:49
  2. # 5
Igor Seletskiy Accepted Answer
Posts: 1201
Joined: 09.02.2010
0
Votes
Undo
LVEs are created on the fly, once some php script or cgi script executed for the user.
LVE ID will match user id.
  1. 30.03.2011 16:03:51
  2. # 6
Mario Klima Accepted Answer
Posts: 3
Joined: 29.03.2011
0
Votes
Undo
Update: It works like a charm, thank you.

But I still have one question left: Is there a frontend for MySQL Governor on cPanel? The Utilities (eg. dbtop) works fine here, but it would be nice to check & put a limit on VSE/SQL DBs.

Thanks again.
  1. 30.03.2011 16:03:53
  2. # 7
Igor Seletskiy Accepted Answer
Posts: 1201
Joined: 09.02.2010
0
Votes
Undo
not yet. Once we push it into production (about 2 months from now), we will start working on cPanel UI for it.
  1. 03.06.2011 07:06:49
  2. # 8
Rudi Accepted Answer
Posts: 5
Joined: 03.06.2011
0
Votes
Undo
Hi,

Do you have an ETA on when a frontend for MySQL Governor would be released?
  1. 03.06.2011 07:06:02
  2. # 9
Igor Seletskiy Accepted Answer
Posts: 1201
Joined: 09.02.2010
0
Votes
Undo
no ETA yet. Hopefully -- by October 2011.
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!
Guest
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below. Supports gif,jpg,png,zip,rar,pdf
• Insert • Remove Upload Files (Maximum File Size: 2 MB)
Captcha
To protect the site from bots and unauthorized scripts, we require that you enter the captcha codes below before posting your question.