Imunify360 [Errno 24]
Forum
  1. Forums
  2. Imunify360
  3. Imunify360 and Imunify Sensor
  1. Collins Njoka
  2. Wednesday, 10 April 2019
  3.  Subscribe via email
I currently installed the Imunify360 trial version in my server and everything was working fine but today i started getting error messages. Please help.
Check the screenshots below:
https://mega.nz/#!KCAn1aSI!Y3y3rUZ9JWaUXIk2gMVPQut_cYCcbEQq3yItgR0Zdao
https://mega.nz/#!uPJT2a7b!nvkAweb-zwwfs2okFUPUhTCMWMHiUGVLRl7NsPfTT5A
Attachments (1)
Rate this post:
  1. 11.04.2019 07:04:18
  2. # 1
Alexander Tishin Accepted Answer
Posts: 2
Joined: 11.04.2019
0
Votes
Undo
Hello!

Thank you for your interest.

This is a known bug in Imunity360 v3.9. It was fixed in v4.0.8 (currently in beta).
Please, follow the instructions to update -- https://www.cloudlinux.com/imunify360-imunifysensor-blog/entry/beta-imunify360-4-0-8-released

If you don't want to try our beta. Just restart imunify360 service. Unfortunately, restart doesn't solve the problem but only removes the error message. The error could happen again until you update to v4.0.8.

To restart the service, run the following command in the console:
service imunify360 restart
  1. 11.04.2019 08:04:34
  2. # 2
Collins Njoka Accepted Answer
Posts: 1
Joined: 10.04.2019
0
Votes
Undo
Hello thank you for your response, i am now using the beta version so the errors are gone now.
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!
Guest
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below. Supports gif,jpg,png,zip,rar,pdf
• Insert • Remove Upload Files (Maximum File Size: 2 MB)
Captcha
To protect the site from bots and unauthorized scripts, we require that you enter the captcha codes below before posting your question.