fcgi | mod_fcgi with cloudlinux
Forum
  1. Forums
  2. General
  3. General Discussion
  1. Frank Dimitr
  2. Friday, 23 August 2013
  3.  Subscribe via email
Hi,

i\'ve a probem to set up my apache to use fcgi.

I\'ve already tried the tutorial here [url]http://www.howtoforge.com/how-to-set-up-apache2-with-mod_fcgid-and-php5-on-centos-6.2[/url]
But there are still some questions:
-) First of all, i can\'t use this command: SuexecUserGroup web1 web1 . When I enable it I\'ll get a server error 500.
-) The secound problem is, that i don\'t see any fcgi process when i execute ps aux or top .
-) And the last question is how can i determine if my configuration is correct, and fcgi is used? When calling phpinfo() the Server API always display: CGI/FastCGI ! I hope you can help me.
Rate this post:
  1. 04.09.2013 07:09:08
  2. # 1
Bogdan Accepted Answer
Posts: 709
Joined: 26.06.2013
0
Votes
Undo
The instructions from howtoforge is the best one to use ;)

1. about error500 after SuexecUserGroup - please check an error_log file, it should contain useful information about the reason. However be sure executed php script is owned by a proper user from same directive

2. the fcgi process will be shown only for a time you access a file

3. the CGI/FastCGI in phpinfo looks correct, otherwise with php as apache module you will get \'Apache 2.0 handler\'
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!
Guest
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below. Supports gif,jpg,png,zip,rar,pdf
• Insert • Remove Upload Files (Maximum File Size: 2 MB)
Captcha
To protect the site from bots and unauthorized scripts, we require that you enter the captcha codes below before posting your question.
By submitting the response, you agree with Cloudlinux Privacy Policy