Lost LVE
Forum
  1. Forums
  2. General
  3. General Discussion
  1. tincboy tincboy
  2. Thursday, 19 January 2012
  3.  Subscribe via email
I use Directadmin on my server and everything was fine for a while, but I have just check LVE list and see some user\'s LVE is lost, When I check /etc/passwd, I can see the user like this:

myuser:x:556:557::/home/myuser:/bin/false

And this lve(556) is not in lve list,
What is the problem and what should I do?

Any help would be much appreciated.
Rate this post:
  1. 19.01.2012 14:01:48
  2. # 1
Igor Seletskiy Accepted Answer
Posts: 1194
Joined: 09.02.2010
0
Votes
Undo
LVE gets initialized first time php/cgi (or a cronjob) for that user gets hit.
So, most likely -- there was just no activity for that user.
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!
Guest
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below. Supports gif,jpg,png,zip,rar,pdf
• Insert • Remove Upload Files (Maximum File Size: 2 MB)
Captcha
To protect the site from bots and unauthorized scripts, we require that you enter the captcha codes below before posting your question.

EU e-Privacy Directive

We use cookies to ensure you get the best experience using our website and services. Read more about it in our Privacy Policy. Please agree to the use of cookies to proceed. Alternatively, you may disable cookies in your browser at any time.

You have declined cookies. This decision can be reversed.

You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.