Odd problem of all accounts offline -- rebuilt PHP and EasyApache but error persists
Forum
  1. Forums
  2. CloudLinux and Control Panels
  3. CloudLinux and cPanel
  1. D D
  2. Thursday, 13 October 2016
  3.  Subscribe via email
I started noticing a problem about 18 hours ago. I can SSH/FTP to the entire CloudLinux/WHM server, plus I can SSH/FTP to any of the accounts on the server.

But I cannot visit any of the accounts' websites.

The error_log for each account do not show much in most accounts, but some do show this:


[13-Oct-2016 22:47:05 UTC] PHP Warning:  PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20131226/homeloader.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20131226/homeloader.so: failed to map segment from shared object: Cannot allocate memory in Unknown on line 0



I re-built EasyApache but nothing seemed to change and all sites are all offline. I also ran this aftre the build:


cagefsctl --force-update



Any other tips or ideas on how to troubleshoot this problem? I didn't do anything manually on the server in the past few weeks -- just seemed to happen all of a sudden.

Thank you!
Rate this post:
  1. 13.10.2016 19:10:43
  2. # 1
D D Accepted Answer
Posts: 43
Joined: 17.01.2016
0
Votes
Undo
I should also add that I use Uptime Robot for each account\'s website on the server and for the past 18 hours it shows downtime for about 20min and then uptime for 5min and then downtime again for 15-20min, and so on. When it shows uptime, I visit a website and get a 500 Internal Server Error
  1. 13.10.2016 20:10:18
  2. # 2
Chuck Charleston Accepted Answer
Posts: 12
Joined: 22.01.2016
0
Votes
Undo
What does free -m show?
  1. 13.10.2016 20:10:01
  2. # 3
D D Accepted Answer
Posts: 43
Joined: 17.01.2016
0
Votes
Undo
Thanks for your help


# free -m
             total       used       free    
 shared    buffers     cached
Mem:          3801       3766         34    
      0         36        471
-/+ buffers/cache:       3257        543
Swap:         1023         27        996
  1. 13.10.2016 21:10:00
  2. # 4
D D Accepted Answer
Posts: 43
Joined: 17.01.2016
0
Votes
Undo
Is there useful info there hat can show me where to start seeking a solution? Thank you

Is this a RAM issue or something nothing else? Server load is generally low. 
  1. 13.10.2016 21:10:07
  2. # 5
Igor Seletskiy Accepted Answer
Posts: 1194
Joined: 09.02.2010
0
Votes
Undo
Your best course of action is to contact https://helpdesk.cloudlinux.com
Our support is free.
  1. 13.10.2016 22:10:57
  2. # 6
D D Accepted Answer
Posts: 43
Joined: 17.01.2016
0
Votes
Undo
Thank you, I will contact support!

I just doubled my RAM and size on the VPS but the problem persists. I see this:


# df -h
Filesystem      Size  Used Avail Use% Mounted on
/dev/vda1       197G   51G  137G  27% /
tmpfs           3.9G     0  3.9G   0% /dev/shm
/usr/tmpDSK     4.0G  137M  3.7G   4% /tmp



# uptime
 10:13:19 up 1 min,  1 user,  load average: 1.66, 0.50, 0.17
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!
Guest
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below. Supports gif,jpg,png,zip,rar,pdf
• Insert • Remove Upload Files (Maximum File Size: 2 MB)
Captcha
To protect the site from bots and unauthorized scripts, we require that you enter the captcha codes below before posting your question.