softaculous cron job core dumping
Forum
  1. Forums
  2. CloudLinux and Control Panels
  3. CloudLinux and cPanel
  1. Frank Feingold
  2. Saturday, 16 April 2011
  3.  Subscribe via email
Hello,

We were testing cPanel/CloudLinux/ksplice and R1Soft. Everything appear to be working smoothly but the daily softaculous cron job core dumps. If we boot back to regular centOS it runs fine. Not sure if it\'s the cron job directory or Ioncube as the cron job is encoded.

We do have the core file if that helps.

Thanks
Rate this post:
  1. 16.04.2011 16:04:59
  2. # 1
Igor Seletskiy Accepted Answer
Posts: 1200
Joined: 09.02.2010
0
Votes
Undo
Try disabling LVE limits for cron jobs. I think softaculous might be hitting memory limits
http://www.cloudlinux.com/docs/vixie_cron.php

If that helps -- try increasing memory limits.
  1. 16.04.2011 18:04:09
  2. # 2
Frank Feingold Accepted Answer
Posts: 4
Joined: 16.04.2011
0
Votes
Undo
Hello,

The softaculous cron runs as root (this is from /etc/cron.d):

5 1 * * * root /usr/local/cpanel/3rdparty/bin/php /usr/local/cpanel/whostmgr/docroot/cgi/softaculous/cron.php >> /dev/null 2>&1
  1. 16.04.2011 18:04:47
  2. # 3
Igor Seletskiy Accepted Answer
Posts: 1200
Joined: 09.02.2010
0
Votes
Undo
could you run as:
strace /usr/local/cpanel/3rdparty/bin/php /usr/local/cpanel/whostmgr/docroot/cgi/softaculous/cron.php 2>&1|gzip -c > out.gz
And send file \'out.gz\' to [email protected]

If you don\'t have strace installed:
yum install strace
  1. 03.06.2011 06:06:25
  2. # 4
Rudi Accepted Answer
Posts: 5
Joined: 03.06.2011
0
Votes
Undo
I don\'t seem to have this problem with Softaculous. Does anyone else have it?
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!
Guest
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below. Supports gif,jpg,png,zip,rar,pdf
• Insert • Remove Upload Files (Maximum File Size: 2 MB)
Captcha
To protect the site from bots and unauthorized scripts, we require that you enter the captcha codes below before posting your question.