mod_lsapi and wordpress
Forum
  1. Forums
  2. CloudLinux and Control Panels
  3. CloudLinux and cPanel
  1. rahnev
  2. Wednesday, 27 March 2019
  3.  Subscribe via email
We have a problem with Wordpress sites and mod_lsapi. Occasionally 503 error is generated in Apache error_log

[Wed Mar 27 16:35:04.536230 2019] [lsapi:error] [pid 10459:tid 47611922413312] [client xxx.xxx.xxx.xxx:0] [host http://www.domain.com] Error on sending request(GET / HTTP/1.1); uri(/index.php) content-length(0): ReceiveAckHdr: nothing to read from backend (LVE ID XXX), check http://docs.cloudlinux.com/mod_lsapi_troubleshooting.html,, referer: https://www.domain.com

Strange things is that we cannot reproduce the error on 100%. No LVE limits were reached. Centos 7 with Cloudlinux, CageFS...

Maybe you can give us some clue where to search the problem?
Rate this post:
  1. 30.03.2019 18:03:14
  2. # 1
Posts: 187
Joined: 31.01.2017
0
Votes
Undo
Please, submit a ticket with our technical support at https://cloudlinux.zendesk.com so our team can help you with the right settings for /etc/httpd/conf.d/lsapi.conf
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!
Guest
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below. Supports gif,jpg,png,zip,rar,pdf
• Insert • Remove Upload Files (Maximum File Size: 2 MB)
Captcha
To protect the site from bots and unauthorized scripts, we require that you enter the captcha codes below before posting your question.